Veel mannen zien bodybuilding, spieren kweken en body sculpting als de weg naar hun ideale lichaam. Het is daarom begrijpelijk dat sommigen weight gainers zouden kiezen om te helpen bij het bereiken van het type lichaam dat ze willen. Bovendien is het vrij moeilijk om binnen een paar weken of zelfs maanden de ideale vorm, grootte en gewicht te bereiken.

Velen van hen met deze doelen zullen daarom de beste weight gainers gebruiken om deze doelen in de kortst mogelijke tijd te bereiken of om het gemakkelijker te maken om hun doelen te bereiken. Om deze mannen te helpen, gaan we kijken naar de beste muscle boosters die nu beschikbaar zijn. Hoewel het waar is dat het aantal mensen dat zich wendt tot weightgainers de afgelopen jaren sterk is toegenomen, is er veel bezorgdheid dat het gebruik ervan tot bijwerkingen kan leiden. Degenen die deze zorgen hebben, hebben ervoor gekozen om te gaan voor natuurlijke alternatieven die geen risico's met zich meebrengen. 

Omdat er een toename is in de vraag naar veilige natuurlijke supplementen, zijn bedrijven begonnen te onderzoeken hoe ze aan deze vraag kunnen voldoen. Het belangrijkste hier is om een massgainer te kiezen die u niet in juridische problemen brengt. Het probleem is dat het moeilijk kan zijn om te weten welke van de op de markt beschikbare alternatieven aan dit criterium voldoen. 

Wij hebben het werk gedaan, zodat u dat niet hoeft te doen. Na het doornemen van de verschillende producten op de markt, hebben we de lijst teruggebracht tot vijf van de beste legale steroïden. Alle producten die we hieronder zullen bekijken, zijn grondig getest om er zeker van te zijn dat ze niet alleen effectief zijn, maar ook veilig en legaal. 

Testo prime

Testoprime


TestoPrime is een van de beste testosteronboosters op de markt. Naarmate mannen ouder worden, kunnen ze bepaalde veranderingen opmerken, waaronder haaruitval, verminderd verlangen naar seks en andere. Bovendien kan veroudering leiden tot vetophoping in het lichaam, veroorzaakt door een tragere stofwisseling.

Na de leeftijd van 35 beginnen veel mannen zich traag en lusteloos te voelen, soms alsof ze niet de energie hebben om zelfs de eenvoudigste taken uit te voeren. Hoewel sommige mannen denken dat ze ziek zijn, weten maar een paar mannen dat dit enkele van de symptomen zijn van afnemende testosteronniveaus.

Een laag testosteron kan, als het niet wordt behandeld, leiden tot ernstige problemen, waaronder verhoogde emotionele gevoeligheid en hoge stressniveaus. De stress waarmee mannen worden geconfronteerd als ze ouder zijn dan 30 of begin 40 als gevolg van toegenomen verantwoordelijkheden, kan ook een diepgaand effect hebben op hun testosteronniveau en dus hun vitaliteit.

TestoPrime kan helpen bij alle bovenstaande en andere tekenen en symptomen van een laag testosteron. De ingrediënten in dit supplement kunnen mannen helpen hun vitaliteit terug te krijgen door de natuurlijke testosteronproductieprocessen van het lichaam te stimuleren .

TestoPrime bevat 12 natuurlijke ingrediënten die grondig zijn getest om ervoor te zorgen dat ze helpen bij deze problemen. Een laag testosteron, dat niet wordt behandeld, kan leiden tot ernstige problemen, waaronder verhoogde emotionele gevoeligheid en hoge stressniveaus. De stress waarmee mannen worden geconfronteerd als ze ouder zijn dan 30 of begin 40 als gevolg van toegenomen verantwoordelijkheden, kan ook een diepgaand effect hebben op hun testosteronniveau en dus hun vitaliteit. Het is geformuleerd om dezelfde resultaten te produceren als anabole steroïden, waardoor u geld kunt besparen op dure steroïdebehandelingen en vergelijkbare resultaten kunt behalen als het gebruik van een steroïde.

Veel gebruikers melden dat ze binnen een paar weken na gebruik van dit supplement resultaten en veranderingen zien. Als u na een paar weken gebruik niet het gewenste resultaat ziet of om welke reden dan ook niet tevreden bent met het product, kunt u zonder vragen om een volledige terugbetaling vragen.

VOORDELEN

 • Door op natuurlijke wijze de testosteronniveaus te verhogen, kan TestoPrime de vetverbranding in het lichaam verhogen
 • Het is ook aangetoond dat TestoPrime het zuurstofverbruik in het lichaam verbetert en zo helpt bij uw trainingen
 • Mannen die TestoPrime gebruiken, melden zichtbare winst in spiergroei
 • TestoPrime helpt het vet in het lichaam om te zetten in energie

NADELEN

 • Beperkte informatie over de hoeveelheid cafeïne en koolhydraten inbegrepen
 • Duurder in vergelijking met veel vergelijkbare producten

Welke ingrediënten zitten er in TestoPrime?

De ingrediënten in een supplement bepalen hoe goed het werkt, evenals de resultaten die u van het gebruik ervan kunt verwachten. Alle ingrediënten in TestoPrime zijn getest om hun efficiëntie te garanderen en zijn legaal voor gebruik in de Verenigde Staten. Deze ingrediënten omvatten:

 • 8.000 mg Panax Ginseng
 • 4.000 mg groene thee-extract
 • 360 mg granaatappelextract
 • 200 mg D-asparaginezuur
 • 800 mg fenegriek
 • 668 mg Ashwagandha-extract
 • 40 mg zink
 • Vitaminen B5, B6 en D
 • 1.200 mg knoflookextract
 • Zwarte peper extract
 

Hoe moet u TestoPrime innemen?

Voor optimale resultaten moet u TestoPrime elke dag gebruiken. U moet 4 capsules innemen voordat u gaat ontbijten. Omdat het product alleen natuurlijke ingrediënten bevat, zijn er geen bijwerkingen zoals maagklachten om je zorgen over te maken.D-Ball

Crazybulk D Bal


Hoewel veel mannen het niet erg vinden om een strak uiterlijk en gespierd lichaam te hebben, heeft niet iedereen de energie, tijd en geld om te investeren in het lichaam van hun dromen. Om dingen op weg te helpen, wenden mannen zich tot alternatieven die hen helpen sneller de resultaten te bereiken waarnaar ze op zoek zijn, namelijk steroïden.

Het probleem is dat het moeilijk wordt om de beste steroïde te vinden, omdat veel van hen zijn verboden vanwege het gebruik van schadelijke ingrediënten.

Dit biedt kansen voor bedrijven die veiligere alternatieven willen ontwikkelen. CrazyBulk deed zijn uiterste best om D-Bal te ontwikkelen. Dit is een legaal en veiliger alternatief voor Dianabol. Dianabol is als onveilig beschouwd en is daarom verboden in de Verenigde Staten.

Dianabol was een zeer populaire steroïde en het is niet verwonderlijk dat toen mensen eenmaal hoorden van alle schade die het aanrichtte, ze op zoek gingen naar alternatieven die ook werkten. Veel bedrijven zagen dit als een kans om een veilig en legaal alternatief te creëren.

D-Bal kwam naar voren als de veiligere legale optie nadat veel bedrijven er niet in slaagden een product te maken dat aan de behoeften van bodybuilders voldeed.

D-Bal wordt om een paar redenen beschouwd als een van de beste steroïde alternatieven. Een daarvan is dat het de eiwittoevoer naar de spieren verhoogt. Door dit te doen, helpt het om sneller spiergroei te produceren. Veel gebruikers melden aanzienlijke spiergroei zonder een paar weken gebruik van dit product.

Een andere reden waarom D-Bal zo hoog aangeschreven staat, is dat het ook werkt als een testosteronbooster , een hormoon dat een grote rol speelt bij de spieropbouw en de algehele gezondheid van het bewegingsapparaat.

Alle ingrediënten in D-Bal zijn 100% natuurlijk, omdat het bedrijf er veel aan heeft gedaan om ervoor te zorgen dat hun producten de gezondheid van hun klanten niet in gevaar brengen.

Een ander geweldig kenmerk van dit supplement is dat het de productie van testosteron in het lichaam stimuleert en je helpt spieren op te bouwen. Omdat alle ingrediënten die in deze formule worden gebruikt natuurlijk zijn, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over ernstige of langdurige bijwerkingen.

CrazyBulk is een gerenommeerd bedrijf met veel gerenommeerde merken die online worden verkocht. Het heeft zijn klanten de supplementen geleverd die ze nodig hebben, met behulp van natuurlijke ingrediënten om ervoor te zorgen dat deze supplementen veilig zijn.

CrazyBulk heeft een product kunnen maken met alle voordelen van het gebruik van Dianabol zonder de nadelen. De formule van D-Bal geeft je de energieboost die je nodig hebt om inspannende trainingen te voltooien en helpt ook bij het herstel. Dit omvat herstel van gescheurde en pijnlijke spieren.

VOORDELEN

 • Alle ingrediënten die in D-Bal worden gebruikt, zijn 100% veilig en volledig legaal
 • Veel gebruikers melden een significante spiergroei en -definitie binnen een paar weken na het begin van het gebruik ervan
 • D-Bal is het beste alternatief voor Dianabol, maar het heeft geen van de bijwerkingen van de steroïde
 • D-Bal kan uw hersteltijden enorm verbeteren

NADELEN

 • Duurder in vergelijking met veel vergelijkbare producten

Welke ingrediënten zitten er in D-Bal ?

Omdat alle ingrediënten in D-Bal natuurlijk zijn, kunt u ze opzoeken om er meer informatie over te vinden. De belangrijkste ingrediënten zijn onder meer:

 • 60 mg magnesium
 • 75 mg Tribulus Terrestris
 • 7,5 mg vitamine D3
 • 200 mg Ashwagandha
 • 30 mg hyaluronzuur
 • 800 mg MSM
 • 200 mg Suma-wortelextracten
 • 300 mg L-isoleucine
 

Hoe moet u D-bal innemen?

De aanbevolen dosering is 3 capsules per dag, overdag in te nemen. Voor het beste resultaat neem je de capsules ongeveer een uur na het voltooien van je training.

Veel gebruikers melden dat ze binnen 60 dagen na gebruik van D-Bal significante veranderingen zien.Clenbutrol

Clenbutrol crazy bulk


Clenbutrol is een alternatief voor Clenbuterol gemaakt door CrazyBulk . Dit supplement is speciaal gemaakt om mensen te helpen die worstelen om af te vallen. Het is behoorlijk effectief aangezien er duizenden positieve recensies zijn van tevreden gebruikers.

Clenbutrol is niet alleen geweldig voor diegenen die willen afvallen, maar ook voor diegenen die op zoek zijn naar een slanker, meer gebeeldhouwd uiterlijk. Het belangrijkste verschil tussen het gebruik van Clenbutrol en het gebruik van andere afslanksupplementen is dat de huid er niet door slap wordt, zoals je zou ervaren wanneer je andere afslanksupplementen gebruikt.

Clenbutrol is zeer effectief in het handhaven van een gezonde verhouding tussen spiermassa en vet, een effect dat wordt bereikt door het gebruik van verschillende thermogene ingrediënten. Deze thermogene ingrediënten verhogen de interne temperatuur van het lichaam, wat het lichaam ertoe aanzet zijn stofwisseling te verhogen om de interne temperatuur te verlagen. Deze verhoogde stofwisseling is verantwoordelijk voor de vetverbrandende eigenschappen van dit supplement.

Dit proces helpt het lichaam ook om opgeslagen vetvet te gebruiken voor de productie van energie, waardoor u enkele kilo's kunt verliezen na enige tijd van het gebruik van het supplement. De verhoogde stofwisseling kan ook leiden tot verhoogde energieniveaus, waardoor het gemakkelijker wordt om dagelijkse taken uit te voeren.

Clenbutrol is ook gunstig voor uw cardiovasculaire systeem door eventuele blokkades in uw bloedvaten te helpen verwijderen. Deze verbeteringen zorgen ervoor dat uw cardiovasculaire systeem optimaal presteert.

Verbeterde cardiovasculaire prestaties betekenen ook dat er een grotere hoeveelheid zuurstof naar uw spieren gaat en beschikbaar is. Dit kan zowel het uithoudingsvermogen, de prestaties als het uithoudingsvermogen helpen verbeteren. Deze en andere grote voordelen komen zonder het risico van bijwerkingen die vaak worden geassocieerd met synthetische steroïden.

Degenen die Clenbutrol hebben gebruikt, weten hoeveel duurder het is dan Clenbutrol van CrazyBulk, wat een andere manier is waarop dit supplement beter is dan zijn steroïde tegenhanger.

VOORDELEN

 • Clenbutrol heeft diepgaande positieve effecten op het cardiovasculaire systeem, wat uw prestaties en output verbetert
 • Het verhoogt de thermogenese, wat de stofwisseling verhoogt en leidt tot een snellere vetverbranding
 • De ingrediënten van Clenbutrol stoppen ook de ophoping van opgeslagen lichaamsvet
 • De ingrediënten leiden tot een slankere lichaamsbouw en aanzienlijke spiergroei
 • Het gebruik ervan leidt tot een goed uitgebalanceerde vet-tot-spierverhouding
 • Het gebruik ervan leidt tot een hoger uithoudingsvermogen

NADELEN

 • Duurder in vergelijking met veel vergelijkbare producten

Welke ingrediënten zijn opegenomen in Clenbuterol?

Net als alle andere steroïden in deze review, bevat Clenbutrol alleen 100% natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn afkomstig van veilige, gerenommeerde leveranciers en dit maakt ze volkomen veilig voor u. Deze ingrediënten omvatten:

 • Siliciumdioxide
 • Gelatine
 • 450 mg garcinia cambogia
 • 63 mg vitamine B3
 • Maltodextrine
 • 450 mg Citrus aurantium
 • Microkristallijne cellulose
 • Plantaardige stearaat
 • 342 mg guarana-extract
 

Hoe moet u D-bal innemen?

U moet ongeveer een uur na het voltooien van uw training 3 capsules Clenbutrol met water innemen. Het aanhouden van dit schema is de beste manier om de beste resultaten uit dit supplement te halen.

Hoewel sommige mensen resultaten zullen zien na het gebruik van Clenbutrol voor een paar weken, is het het beste om het supplement ongeveer 60 dagen te gebruiken voordat je de effectiviteit ervan kunt meten. Een gezond en uitgebalanceerd dieet plus een serieuze trainingsroutine zullen je beide helpen om nog betere resultaten te behalen.Winsol

Winsol van Crazybulk

Hoewel Winsol een ander geweldig supplement van CrazyBulk is dat alleen kan werken, kan het het beste worden gebruikt in combinatie met D-Bal. Wanneer ze op deze manier worden gebruikt, werken ze samen om u te helpen uw gespierdheid te verbeteren en tegelijkertijd spiergroei te bereiken.

Winsol is een geweldig supplement voor mensen die op zoek zijn naar verbeterde energieniveaus en uithoudingsvermogen. Vanwege deze eigenschappen wordt het door velen gezien als een must-have voor bodybuilders. Winsol is het alternatief voor de verboden steroïde Winstrol

Winstrol was een zeer populaire steroïde die veel werd gebruikt door atletieksporters. Het belangrijkste voordeel is het verbeteren van de kracht van een gebruiker en Winsol is speciaal ontwikkeld om dit te repliceren.

Winsol helpt bij het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en andere prestatiestatistieken. Het gebruik van dit supplement leidt ook tot gewichtsverlies door te helpen bij het elimineren van waterretentie.

Winsol heeft ook veel gebruikers geholpen om slankere, gespierde en meer gebeeldhouwde lichamen te krijgen. Het belangrijkste voordeel is dat het gebruik ervan niet leidt tot ophoping en uitpuilen veroorzaakt door het gebruik van steroïden of zelfs andere supplementen.

VOORDELEN

 • Winsol bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen of chemicaliën
 • Het helpt het uithoudingsvermogen te verbeteren en verhoogt de fysieke kracht
 • Winsol is een geweldige optie voor mannen die een slank, atletisch uiterlijk willen
 • Winsol helpt de vasculariteit te verbeteren
 • Winsol is zeer betaalbaar in vergelijking met vergelijkbare producten

NADELEN

 • Duurder in vergelijking met veel vergelijkbare producten

Welke ingrediënten zitten er in Winsol?

In vergelijking met andere supplementen in deze review heeft Winsol een heel eenvoudige formule. Dit betekent echter wel dat het minder effectief is of dat het niet bereikt wat het zegt te doen. Duizenden gebruikers kunnen hiervan getuigen. De ingrediënten in dit supplement zijn:

 • 126 mg saffloeroliepoeder
 • 555 mg Acetyl L Carnitine
 • 300 mg choline
 • 300 mg Wilde garenwortel en
 • 150 mg DMAE

Hoe moet u Winsol innemen?

Winsol is bedoeld om in cycli te worden ingenomen. Na 60 dagen elke dag het supplement te hebben gebruikt, moet u 10 dagen vrij nemen en de cyclus opnieuw starten voor de beste resultaten. Winsol kan nog betere resultaten opleveren bij gebruik in combinatie met D-Bal.

Een verstandig trainingsprogramma kan u helpen om sneller de resultaten te bereiken die u zoekt. Neem 's ochtends 3 capsules gedurende de 60 dagen dat u het supplement zou moeten gebruiken.Trenerol

Crazybulk Trenorol

Trenorol is een alternatief voor trenbolon. Trenbolon is een verboden steroïde en Trenorol is bedoeld om alle effecten en voordelen ervan na te bootsen zonder de bijwerkingen die het gevolg zijn van het gebruik van de steroïde. De belangrijkste voordelen van het gebruik van Trenorol zijn snel ophopen en snel gewichtsverlies.

De ingrediënten in Trenorol zijn veel krachtiger dan die gebruikt in andere afslank- en snijsupplementen vanwege hun formulering en hoeveelheden. Dit supplement helpt u niet alleen om gewicht te verliezen, maar is ook geweldig voor het behouden van een gezonde verhouding tussen lichaamsvet en spiermassa.

Van trenorol is ook aangetoond dat het de spieren helpt een grotere hoeveelheid stikstof op te slaan, wat nodig is voor het opbouwen van eiwitten. Een hoog eiwitgehalte in de spieren maakt het gemakkelijk om sterkere spieren op te bouwen. Hoge stikstofniveaus worden ook geassocieerd met het helpen verhogen van de productie van rode bloedcellen, wat direct leidt tot een verhoogde hoeveelheid zuurstof die de verschillende spieren bereikt waaraan u moet werken. Verhoogde zuurstofniveaus leiden tot meer kracht, kracht en uithoudingsvermogen.

Er is ook aangetoond dat een verhoogde hoeveelheid rode bloedcellen helpt bij zowel de vasculariteit als de vermindering van waterretentie. Beide voordelen zijn geweldig voor mensen die op zoek zijn naar een gebeeldhouwde en slankere look.

Al deze voordelen gecombineerd maken Trenorol een zeer effectief supplement voor diegenen die fysieke conditie en snel herstel na zware trainingen nodig hebben.

Trenorol kan worden gebruikt voor zowel cutten als bulken, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

VOORDELEN

 • Trenorol is een stuk veiliger dan trenbolon, dat in de Verenigde Staten verboden is
 • Het helpt bij vetverlies zonder de spiergroei te beïnvloeden
 • Trenorol verbetert de vasculariteit enorm
 • Het gebruik van Trenorol leidt ook tot uithoudingsvermogen, kracht en energieboost
 • U heeft geen recept nodig om Trenorol te gebruiken
 • Omdat dit supplement alleen natuurlijke ingrediënten bevat, heeft het geen bijwerkingen
 • CrazyBulk biedt gratis verzending voor alle aankopen, waar ter wereld u ook bent

NADELEN

 • Duurder in vergelijking met veel vergelijkbare producten

Welke ingrediënten zitten er in Trenorol?

Trenorol heeft ook een kleine lijst met zeer effectieve ingrediënten. Al deze ingrediënten zijn getest om hun veiligheid en effectiviteit te garanderen. Ze bevatten:

 • 600 mg bèta-sitosterol
 • 300 mg Samento binnenbast
 • 300 mg Brandnetelbladextract
 • 75 mg Pepsine

Hoe Trenorol te nemen?

Neem voor het beste resultaat 3 capsules 45-60 minuten voordat u met uw training begint. Veel gebruikers melden winst na een week gebruik van Trenorol, en velen van hen rapporteren optimale resultaten na twee maanden.

Zoals met sommige andere supplementen op deze lijst, moet je 10 dagen vrij nemen voor elke 60 dagen dat je het supplement gebruikt. Een gezond, uitgebalanceerd dieet en een verstandig trainingsplan worden aanbevolen voor een optimaal resultaat.Veel gestelde vragen

Hoe een legale steroïde stack samenstellen?

Als je ooit een alternatief voor steroïden of natuurlijke steroïden hebt gebruikt, dan weet je wat stapelen is. Zo niet, dan is stapelen het gebruik van meer dan één supplement om de voordelen te krijgen die elk van hen bood. De drie belangrijkste redenen voor stapelen zijn onder meer verhoogde sterkte, snijden en ballaststoffen.

Door steroïden te stapelen, kunt u betere en snellere resultaten zien. Hoewel dit mogelijk is met natuurlijke steroïde alternatieven, zijn niet alle producten bedoeld om op elkaar te worden gestapeld. Een merk dat supplementen produceert die nog steeds goed samenwerken wanneer ze in CrazyBulk worden gestapeld. CrazyBulk biedt ook veel informatie, zodat gebruikers weten welke supplementen ze moeten stapelen om de resultaten te zien waarnaar ze op zoek zijn, evenals veilige manieren om dit te doen.

De belangrijkste categorieën stapelsupplementen zijn:

Cut supplementen - Deze supplementen helpen bij het afvallen, wat betekent dat ze je helpen om ongewenst lichaamsvet te verminderen. Vanwege wat ze proberen te bereiken, bevatten ze vaak ingrediënten die helpen het metabolisme te verbeteren en de snelheid van vetverbranding in het lichaam te verhogen.
Bulk supplementen - Deze supplementen zijn samengesteld om te helpen bij spiergroei. Ze helpen gebruikers er ook omvangrijker uit te zien en daarom zijn ze zo populair bij bodybuilding.
Krachtsupplementen - Deze worden gebruikt voor zowel bulken als cutten, die beide een positief effect kunnen hebben op de lichaamskracht. Deze supplementen zijn bedoeld om je extra kracht te geven, zodat je lichaam meer uitdagende trainingen aankan.

Hieronder gaan we dieper in op deze categorieën.

De Cutting Stack van CrazyBulk: De Cutting Stack van CrazyBulk is bedoeld voor mannen die graag lichaamsvet willen verliezen, maar ook hun spiersamenstelling willen behouden. De stapel bevat Testo Max, Clenbutrol, Anvarol en Winsol.

De Bulking Stack van Crazy Bulk: De bulking stack is voor mannen die willen ophopen met het verkrijgen van harde spieren. Het omvat Decaduro, Tbal75, D-Bal en Testo max.

De Strength Stack van Crazy Bulk: Deze stack is voor mannen die hogere krachtniveaus willen, zodat ze zich kunnen concentreren op meer inspannende trainingen. De producten in deze stapel zijn Anvarol, D-Bal, Testo Max en Trenorol.

Alle drie bovenstaande stapels zijn een kleine selectie van de stapelopties die CrazyBulk aanbiedt. Voor meer opties kun je altijd op hun website kijken om te zien welke van hun andere stapels het beste voor jou zou zijn.

 

Wat is het verschil tussen Legale gainers en Anabolen?

Anabole steroïden bieden sneller de resultaten die gebruikers zoeken. Het nadeel is dat ze vaak gepaard gaan met ernstige bijwerkingen en schadelijke effecten. Deze schadelijke effecten worden erger naarmate men deze steroïden langer gebruikt. Enkele van deze schadelijke effecten zijn:

 • Verschillende huidproblemen, waaronder aanhoudende en terugkerende acne. Dit kan nog erger zijn voor degenen die al last hebben van acne.
 • Anabole steroïden veroorzaken overmatige olieproductie. Men denkt dat dit de reden is waarom ze zulke slechte acne veroorzaken.
 • Verhoogd risico op haaruitval
 • Verhoogd risico op verschillende nierziekten en aandoeningen
 • Verhoogd risico op depressie en stemmingswisselingen
 • Van illegale steroïden is ook aangetoond dat ze de lever aantasten en verschillende kwalen en ziekten veroorzaken
 

Waarom Massgainers de voorkeur hebben over anabolen?

De belangrijkste reden waarom u legale steroïden zou moeten kiezen boven anabole steroïden, zijn de bijwerkingen, risico's en gevaren die gepaard gaan met het gebruik van de laatste. Juridische, natuurlijke steroïden bevatten alleen natuurlijke ingrediënten die zijn getest om te bewijzen dat ze geen schade toebrengen aan iedereen die ze consumeert. Afhankelijk van uw specifieke omstandigheden kunnen legale steroïden enkele bijwerkingen hebben, maar deze zijn lang niet in de buurt van de ernst van de bijwerkingen veroorzaakt door anabole steroïden.

Natuurlijke steroïden beschadigen de lever of nieren niet zoals anabole steroïden. In plaats daarvan werken ze veilig om de spiermassa te helpen verbeteren, te helpen bij het afvallen en om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren voor meer inspannende trainingen.

Anabole steroïden zijn verboden voor spieropbouw vanwege de schade die ze veroorzaken. Ze mogen nu alleen worden gebruikt bij de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals een vertraagde puberteit. Elk ander gebruik is nu illegaal.

Hier zijn aanvullende redenen waarom legale steroïden beter zijn:

 • Natuurlijke supplementen zijn verkrijgbaar als capsules en pillen en hoeven dus niet te worden geïnjecteerd
 • Natuurlijke supplementen bevatten alleen de ingrediënten op het etiket zonder toevoegingen of chemicaliën die anabole steroïden vaak bevatten
 • Anabole steroïden zijn een stuk duurder dan natuurlijke supplementen.
 

Zijn weight gainers geschikt voor vrouwen?

Ja, vooral degenen die bedoeld zijn voor gewichtsverlies en lichaamsvorming. Het is altijd beter voor vrouwen om supplementen met testosteronverhogende eigenschappen te vermijden, omdat het gebruik ervan tot complicaties kan leiden.

Conclusie

De beste weight gainer kopen is een geweldige manier om uw fitnessdoelen te bereiken. Deze supplementen hebben bewezen net zo effectief te zijn als hun illegale steroïde tegenhangers zonder alle bijwerkingen die gepaard gaan met het gebruik van illegale steroïden. 

Deze natuurlijke alternatieven hebben geen schadelijke effecten en zijn geschikt voor bijna iedereen die verbluffende fitnessresultaten wil zien. Onze keuze voor het beste natuurlijke steroïde alternatief is Testo Max, omdat het ook testosteronverhogende eigenschappen heeft die je testosteronniveau helpen verhogen. 

Als u medicijnen gebruikt of medische aandoeningen heeft die mogelijk worden beïnvloed door het gebruik van de bovenstaande supplementen, overleg dan altijd met een arts voordat u ze gebruikt, zodat zij u kunnen begeleiden.


About the Author Theo

Theo houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met gezondheid, voeding en fitness en heeft een passie voor lichamelijke educatie en coaching. Hij is een expert in supplementen en is toegewijd om onze lezers te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en hun beste leven te leiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}