Wat is Masteron

Masteron is een 19-norig anabool steroïde welke een derivaat is van testosteron met verminderde androgene eigenschappen.

Masteron is een synthetische anabole androgene steroïde die wordt gebruikt bij de behandeling van borstkanker bij vrouwen en mannen en voor de behandeling van osteoporose. Het wordt ook gebruikt in de behandeling van erfelijk angio-oedeem. Andere toepassingen van dit geneesmiddel zijn hormoonvervangingstherapie.

Dit middel is door de FDA verboden en is niet verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Masteron is familie van Drostanolone welke dient als een minder androgene versie van het steroïde.

Bijwerkingen

Masteron is een zeer krachtige steroïde, met veel bijwerkingen. Een van de meest voorkomende bijwerkingen is dat het kan leiden tot zo genoemde manboobs. Het kan er ook voor zorgen dat een man moeilijk een erectie kan krijgen.

Bovendien kan het haaruitval, kaalheid veroorzaken en acne. Het medicijn kan het sperma ook minder levensvatbaar maken, wat voor sommige mannen een groot probleem kan zijn en hun partners. Dit geneesmiddel is in verband gebracht met een verhoogd risico op de ontwikkeling van gynaecomastie en leverschade.

Spieren

Als u op zoek bent om het meeste uit uw trainingen te halen en het lichaam te krijgen dat u altijd al wilde, wilt u misschien overwegen Masteron aan uw regime toe te voegen. Masteron is een krachtige anabole steroïde die u zal helpen spieren op te bouwen en resultaten te zien in een recordtijd.

Masteron is een zeer krachtige anabole steroïde die vaak wordt gebruikt voor bodybuilding en powerlifting.

Dit geneesmiddel wordt vaak gebruikt door mensen die aan wedstrijdsport doen. omdat het de ophoping van vet voorkomt. U moet zich bewust zijn van het feit dat dit geneesmiddel in de VS en daarbuiten verboden is en niet gemakkelijk verkrijbaar

Mastoren

Werking

Masteron propionaat is een soort anabole steroïde die wordt gebruikt wanneer een persoon probeert om bulk-up en spiermassa te verhogen. Het is een synthetische vorm van testosteron en wordt vaak gebruikt door mensen die aan bodybuilding en gewichtheffen doen.

Masteron propionaat is een type anabole steroïde is een steroïde die al vele jaren wordt gebruikt om extreme hardheid in de spieren te krijgen.

Deze krachtig androgeen wordt ook gebruikt om het verlies van spiermassa bij ouderen tegen te gaan.

Deze drug is een zeer populaire keuze onder bodybuilders en atleten omdat het vrijwel geen oestrogene activiteit heeft.

Resultaten Masteron Kuur

Ik gebruik de Masteron dosering nu al een tijdje en heb gemerkt dat het een geweldig middel is voor het opbouwen van spieren. Ik ben in staat geweest om mijn spiermassa te vergroten en een stuk sterker te worden.

Ik ben in staat geweest om veel meer definitie in mijn spieren te krijgen en sneller te herstellen na het trainen. Deze resultaten zijn geweldig en hebben me erg blij gemaakt met de Masteron. Het is een geweldige aanvulling op mijn stack en ik zou het zeker nog eens proberen of het aanbevelen aan een vriend.

Ik heb ook een npp cyclus uitgevoerd die ook een geweldige toevoeging is geweest. De resultaten zijn uitstekend geweest en zijn blijven overeenkomen met elkaar. Tot nu toe zijn dit de beste resultaten die ik persoonlijk heb gezien bij mij zelf.

About the Author

Theo

Theo houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met gezondheid, voeding en fitness en heeft een passie voor lichamelijke educatie en coaching. Hij is een expert in supplementen en is toegewijd om onze lezers te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en hun beste leven te leiden.

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Want More Great Content?

Check Out These Articles